lauantai 18. toukokuuta 2013

Ja taas mennään!

Sataa sataa sataa Brysselissä sataa... no, ainakin satoi lähestulkoon koko viikon, tänään onneksi on vähän jopa pilkottanut aurinko! Viikolla on ainakin ehtinyt opiskella (hmmm... :D) kun ei sateeseen ole viitsinyt lähteä. Eilen oltiin sadetta piilossa leffassa katsomassa The Great Gatsby, suosittelen! Baz Luhrmannin (Moulin Rouge, Romeo&Julia, Australia) ohjaama leffa oli mielestäni hyvin tehty, Leonardo oli komea ja musiikki hauskaa, kuunnelkaa nyt sentään soundtrackia, jossa JayZtä soitetaan 20luvun swingin ja charlestoinin tyyliin! Vaikka uskonkin että leffa aukesi vähän paremmin itselleni koska olen lukenut kirjan (kiitos Ausseissa vietetyille high schoolin englannintunneille jossa ko. klassikko analysoitiin sanasta sanaan...)

Tänään olin katsomassa elämäni ensimmäistä kertaa Baseball-peliä! Barneyllä oli peli Brysselissä, ja saavuttiin noin puoltoista tuntia pelin alkamisen jälkeen pelikentälle kun ensin oltiin vahingossa menty yli vaihtopysäkin ja tultu kaksi pysäkkiä takaisin ja sitten siinä vaihdossa mentiinkin väärään suuntaan toiset kaksi pysäkkiä, kunnes Gare Centralilla tajusimme että hetkinen, ei tämän näin pitänyt mennä... :) Vaikka "Brussels Kangaroos" hävisivätkin pelin, ainakin me saatiin nauttia hetki auringosta!

Mutta mulla tulee taas pikkuinen breikki opiskeluun... hehheh :) Lupaan, että tän reissun jälkeen OIKEASTI otan itseäni niskasta kiinni ja opiskelen. Onneksi eka tentti on vasta 3.6 ja siitä seuraava 12.6 niin eiköhän tässä aika riitä. Mutta, nyt heitän hetkeksi tenttikirjat kaappiin (vertauskuvallisesti, oikeasti jätän ne tähän pöydälle odottamaan takaisinpaluuta :D) ja pakkaan nesteet minigrip-pussiin koska mä lähden huomenna MILANOON! Kauppoja, pizzaa, pastaa, aperivoja, Duomo, ahhhh.... Ja mikä parasta, matkaseuraksi lähtee Senni Tampereelta, ihanaaihanaa <3 Vaikka täytyykin ehkä pakata sateenvarjo myös laukkuun niin ei haittaa!

Arrivederci!

Kamalaa kun ei oo yhtään kuvaa tässä postauksessa... Lupaan korjata asian ensi kerralla ja postata mooooooonta kuvaa Milanosta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti