tiistai 11. kesäkuuta 2013

Little (big) brother in BrusselsViime viikolla Brysseliä hemmoteltiin kesäisillä keleillä ja niistä sai nauttia myös kesälomareissulle saapuneet iskä ja pikkuveli! Niin, tiedoksi vaan kaikille jotka eivät vielä ole nähneet instagram/facebook-päivitystäni, että Eero tosiaan on kasvanut jo mua pidemmäksi. Ei paljoa, mutta kuitenkin, enkä mäkään ole se kaikista lyhyin :)

Neljä päivää siinä kierreltiin Brysseliä, käytiin Atomiumilla, shoppailtiin (Eero on pahempi, tai parempi, shoppaaja kuin minä!!!) ja käytiin yksi aamupäivä myös Louvain-La-Neuvessa, joka on yliopistokaupunki noin 40 min junamatkan päässä, ja siellä olevassa Hergé- ja Tinttimuseossa. Syötiin jätskiä, istuttiin terasseilla, nautittiin auringosta. Sain ruisleipää, ja mikä parasta, yhden kokonaisen matkalaukun pakattavaksi ja Suomeen vietäväksi! Byebye talvitakki ja talvikengät, meni siellä mukana myös pari villapaitaa... Silti tuntuu että tavaraa vaan riittää. Pakkauskriiseistä tulossa kyllä varmasti vielä myöhemmin kriisipäivitystä kun sen aika on, joten ei vielä stressata sitä. Tässä muutama kuva viime viikolta:

Eero katedraalin portailla

Ilta-aurinko

Milou(t)!!!

Iskän kanssa Kwakilla!

Atomium on a sunny, sunny day

Eero ja Atomium, reipas pikku matkailija joka oli SUPERINNOISSAAN! (lue sarkastisesti:D)
Pikku ajatuskatkoksen jälkeen voinkin taas kääntää aivot kohti edessä olevia tenttimatskuja ja koittaa saada ajatuksia kokoon huomista rahoituksen tenttiä varten. Wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti