torstai 24. tammikuuta 2013

Le compte à rebours (=lähtölaskenta)


Bryssel, Belgia. 

Siinä määränpääni, jonne pitäisi olla menossa alle viikon päästä (..jaiks!). Tasan seitsemän päivää tästä olen jo tuossa ranskalaisten perunoiden kotimaassa, jossa olut on kansallistuote ja EU:n suuret päätökset tehdään. Kyseessä on Erasmus-vaihto, joten tulen opiskelemaan paikallisessa yliopistossa (Université Saint-Lous, Bruxelles) kuluvan kevätlukukauden eli helmikuusta kesäkuuhun. Blogissani kerron siis kuulumisia Brysselistä, opiskeluista, matkusteluista ja vaihto-opiskelijan elämästä yleensäkin. Jollen tekstiä aina jaksa näpytellä, niin koitan ainakin postailla paljon kuvia tänne blogiin ihailtavaksi!

 Tässä vaiheessa kuitenkin olen Belgiassa vasta ajatuksen tasolla. Ranskan kieli kauhistuttaa (miten se avoir taivutettiinkaan ja ai niin mikä subjunktiivi?!), kämppis/alivuokralainen muuttaa ylihuomenna (pitäisi varmaan omat tavarat jonnekin saada?) ja kai sitä itsekin täytyy jotain reissuun mukaan pakata. Hommaa siis riittää, mutta kyllä tämä tästä - passi ainakin on voimassa ja lentolippu tallessa!

Bienvenue eli tervetuloa seuraamaan blogiani, kommentoida saa ja kuulumisia kuulen mielelläni myös Suomesta reissuni aikana. 

Le compte à rebours a commencé!

<3 Ekku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti